Zoekt u vouwwagen- of caravanstalling in de buurt van Utrecht?

Uitstekende stalling van uw vouwwagen bij Stalling Kuyvenhoven

Wanneer u met de caravan, vouwwagen of boot op vakantie gaat heeft u natuurlijk een plaats nodig om deze te stallen wanneer u niet op reis bent. Hiervoor kunt u bij Stalling Kuyvenhoven nabij Utrecht terecht. Wij bieden namelijk een uitstekend onderhouden, ruime stalling. Onze loods heeft 14 openingen met overhead deuren van 3 meter hoog en 6,3 meter breed. Door de natuurlijke ventilatie ontstaat een mild klimaat, zowel in de zomer als in de winter. Wanneer u graag uw vouwwagen of caravan bij ons wilt stallen dan hoeft u geen afspraak te maken!

Laat uw vouwwagen stallen bij Stalling Kuyvenhoven op korte afstand van Utrecht

Met een focus op het stallen van vouwwagens, caravans, boten en (recreatieve) autos en jarenlange ervaring bent u er zeker van dat u deze zonder problemen kunt stallen bij Stalling Kuyvenhoven. Dankzij onze ruime caravanstalling zowel binnen als buiten weet u zeker dat uw recreatie object beheerd is wanneer u er niet bij bent. Objecten worden door ons afgespoeld middels een douche-installatie voor deze door u wordt opgehaald. Ook worden de banden op de juiste spanning gebracht. Daarnaast hebben wij als stalling nabij Utrecht nauw contact met een caravan onderhoudsbedrijf met een haal- en brengservice.

Kom gerust bij ons langs!

Wij nodigen u uit om bij ons langs te komen. U hoeft geen afspraak te maken wanneer u uw caravan, vouwwagen, boot of auto bij ons wilt stallen. Wanneer u bij Stalling Kuyvenhoven uw recreatieve object wilt ophalen hoeft u slechts één dag van te voren contact met ons op te nemen. U vindt ons aan het Zandpad 41 in Maarssen, op korte afstand van Utrecht. Bekijk onze website voor een overzicht van de tarieven en onze openingstijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt