Zoekt u een caravanstalling of vouwwagenstalling in Nieuwegein?

Stalling Kuyvenhoven kan u uitstekend van dienst zijn

Op het moment dat u uw vouwwagen of caravan niet nodig heeft zoekt u natuurlijk een geschikte stalling. U kunt hiervoor terecht bij Stalling Kuyvenhoven in Maarssen, op korte afstand van Nieuwegein. Met onze vouwwagenstalling en caravanstalling zorgen wij dat uw recreatieve object een goede plaats heeft buiten het vakantieseizoen. Met onze stalling beschikt Stalling Kuyvenhoven over een uitstekend onderhouden, ruim terrein met een grote loods en een riant buitenterrein in een aantrekkelijke omgeving. De loods beschikt over 14 openingen met overhead deuren van 3 meter hoog en 6,3 meter breed. Zowel in de zomer als in de winter ontstaat hierdoor een natuurlijke ventilatie voor een mild klimaat. Wilt u uw vouwwagen of caravan stallen dan kunt u gerust langskomen zonder een afspraak te maken!

Stalling Kuyvenhoven vindt u vlakbij Breukelen voor vouwwagenstalling en caravanstalling

Vouwwagens, caravans, boten en (recreatieve) auto’s zijn bij Stalling Kuyvenhoven in goede handen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van caravan- en vouwwagenstalling bent u er zeker van dat uw caravan of vouwwagen er helemaal tiptop bij staat als u het weer nodig heeft. Objecten worden door ons afgespoeld middels een douche-installatie en de banden worden op de juiste spanning gebracht voor u deze ophaalt. Caravan- en vouwwagenstalling Kuyvenhoven ligt op korte afstand van Nieuwegein en zorgt voor een goede start van uw vakantie of weekendje weg!

Breng uw caravan of vouwwagen bij ons langs!

Stalling Kuyvenhoven stalt uw caravan, vouwwagen, boot of auto veilig in een gespecialiseerde vouwwagen- en caravanstalling. Lever uw recreatieve object bij ons af zonder dat u hiervoor op voorhand contact hoeft op te nemen! En wanneer u uw caravan of vouwwagen weer wilt ophalen dan hoeft u dit slechts één dag van te voren aan ons door te geven. Wij zijn gelegen aan het Zandpad 41 in Maarssen. Bekijk de website van Stalling Kuyvenhoven voor een overzicht van de tarieven en onze openingstijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt