Voor caravanstalling of vouwwagenstalling in Maarssen kunt u terecht bij Stalling Kuyvenhoven

Uw vouwwagen of caravan stallen bij een professionele stalling

De caravan, vouwwagen of boot waar u mee op vakantie gaat heeft natuurlijk een plaats nodig wanneer u niet op reis bent. Stalling Kuyvenhoven in Maarssen biedt u de ruimte om uw caravan of vouwwagen te stallen. Met een uitstekend onderhouden, ruime stalling hebben wij altijd de juiste plek voor uw recreatieve object. Onze loods heeft 14 openingen met overhead deuren van 3 meter hoog en 6,3 meter breed. Deze helpen met het creëren van een natuurlijke ventilatie voor een mild klimaat, zowel in de zomer als in de winter. Wilt u uw vouwwagen of caravan bij ons stallen dan hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen!

Stalling Kuyvenhoven, gelegen in Maarssen, biedt vouwwagenstalling en caravanstalling

Als stalling bieden wij ruimte voor vouwwagens, caravans, boten en (recreatieve) autos. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u er zeker van dat u deze zonder problemen kunt stallen bij Stalling Kuyvenhoven. De ruime caravanstalling heeft zowel binnen als buiten plek zodat u er op kunt vertrouwen dat uw recreatie object veilig en goed staat gestald. Objecten worden door ons afgespoeld middels een douche-installatie en de banden worden op de juiste spanning gebracht voor u deze ophaalt. Caravan- en vouwwagenstalling Kuyvenhoven in Maarssen zorgt dat u goed, snel en professioneel wordt geholpen

Wij helpen u graag

Stalling Kuyvenhoven staat klaar om u te helpen wanneer u uw caravan, vouwwagen, boot of auto bij ons wilt stallen. U hoeft hiervoor niet vooraf contact op te nemen. Wanneer u uw recreatieve object op komt halen dan hoeft u slechts één dag van te voren contact met ons op te nemen. U vindt ons aan het Zandpad 41 in Maarssen. Bekijk de website van Stalling Kuyvenhoven voor een overzicht van de tarieven en onze openingstijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt