Altijd zeker van uitstekende vouwwagen- en caravanstalling op korte afstand van Leidse Rijn!

Zowel overdekte als buitenstalling

Heeft u een caravan, vouwwagen, boot of ander recreatief object waar u mee op vakantie gaat of geniet van het buitenleven? Wanneer u deze niet nodig heeft zoekt u natuurlijk een passende stalling. Stalling Kuyvenhoven is gelegen in Maarssen en biedt stalling voor objecten uit Leidse Rijn. Wij beschikken als vouwwagenstalling en caravanstalling over een uitstekend onderhouden, ruim terrein met een grote loods en een riant buitenterrein in een aantrekkelijke omgeving. U vindt bij ons een loods met 14 openingen met overhead deuren van 3 meter hoog en 6,3 meter breed. Wij zijn hierdoor zowel in de zomer als in de winter zeker van een mild klimaat door de natuurlijke ventilatie. Wilt u uw vouwwagen of caravan bij ons laten stallen dan kunt u zonder afspraak langskomen!

Stalling Kuyvenhoven zorgt voor vouwwagenstalling en caravanstalling voor recreatieve objecten uit Leidse Rijn

Vouwwagens, caravans, boten en (recreatieve) autos worden uitstekend in de gaten gehouden door Stalling Kuyvenhoven. Met onze jarenlange ervaring bent u er zeker van dat uw caravan of vouwwagen er helemaal tiptop bij staat wanneer u deze komt ophalen. Objecten worden door ons afgespoeld middels een douche-installatie en de banden worden op de juiste spanning gebracht voor u deze ophaalt. Caravan- en vouwwagenstalling Kuyvenhoven is gelegen nabij Leidse Rijn. U bent zeker van een goede start van uw vakantie of weekendje weg!

Een afspraak maken is niet nodig!

Voor het veilig stallen van uw caravan, vouwwagen, boot of auto in een gespecialiseerde vouwwagen- en caravanstalling bent u bij Stalling Kuyvenhoven van harte welkom. Voor het afleveren van uw recreatieve object hoeft u geen afspraak te maken. Als u deze weer wilt ophalen vragen wij u om één dag van te voren te bellen. U vindt ons aan het Zandpad 41 in Maarssen. Bekijk de website van Stalling Kuyvenhoven voor een overzicht van de tarieven en onze openingstijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt