Stalling Kuyvenhoven vlak bij Hilversum voor caravanstalling en vouwwagenstalling!

Een speciaal ingericht terrein

Wanneer u uw caravan, vouwwagen, boot of ander recreatief object niet nodig heeft zoekt u natuurlijk een passende stalling. Gelukkig vindt u Stalling Kuyvenhoven op een korte afstand van Hilversum in Maarssen. Als vouwwagenstalling en caravanstalling beschikken wij over een uitstekend onderhouden, ruim terrein met een grote loods en een riant buitenterrein in een aantrekkelijke omgeving. Onze loods heeft 14 openingen met overhead deuren van 3 meter hoog en 6,3 meter breed. Hierdoor zijn wij zowel in de zomer als in de winter zeker van een mild klimaat door de natuurlijke ventilatie. Wanneer u uw vouwwagen of caravan bij ons wilt laten stallen dan kunt u zonder afspraak langskomen!

Vlakbij Hilversum kunt u terecht voor uw vouwwagen- en caravanstalling!

Vouwwagens, caravans, boten en (recreatieve) autos worden door Stalling Kuyvenhoven goed onderhouden. De jarenlange ervaring zorgt dat u er op kunt vertrouwen van dat uw caravan of vouwwagen er helemaal tiptop bij staat wanneer u deze komt ophalen. Objecten worden door ons afgespoeld middels een douche-installatie en de banden worden op de juiste spanning gebracht voor u deze ophaalt. U vindt caravan- en vouwwagenstalling Kuyvenhoven vlakbij Hilversum. Wij zorgen voor een goede start van uw vakantie of weekendje weg!

Een afspraak maken is niet nodig!

Stalling Kuyvenhoven zorgt dat uw caravan, vouwwagen, boot of auto veilig staat gestald in een gespecialiseerde vouwwagen- en caravanstalling. U kunt uw recreatieve object zonder contact vooraf bij ons afleveren! Wilt u weer gebruik maken van uw caravan of vouwwagen dan hoeft u dit slechts één dag van te voren aan ons door te geven. U vindt ons aan het Zandpad 41 in Maarssen. Bekijk de website van Stalling Kuyvenhoven voor een overzicht van de tarieven en onze openingstijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt