Uitstekende caravan stalling voor recreatieve objecten uit Het Gooi

Altijd zeker van de beste stalling

Als u een caravan heeft om mee op vakantie te gaan of te genieten van het buitenleven, dan heeft u natuurlijk een passende stalling nodig wanneer u deze niet nodig heeft. Stalling Kuyvenhoven vindt u in Maarssen en biedt stalling voor recreatieve objecten uit Het Gooi. Om uw caravan te stallen maken wij gebruik van een uitstekend onderhouden, ruim terrein met een grote loods en een riant buitenterrein in een aantrekkelijke omgeving. De loods die door ons gebruikt wordt heeft 14 openingen met overhead deuren van 3 meter hoog en 6,3 meter breed. Wij zijn hierdoor zowel in de zomer als in de winter zeker van een mild klimaat door de natuurlijke ventilatie. Wilt u uw vouwwagen of caravan bij ons laten stallen dan kunt u zonder afspraak langskomen!

Zoekt u een stalling voor uw caravan nabij Het Gooi?

Uw caravan staat veilig en beschermd van weer en wind wanneer u deze bij Stalling Kuyvenhoven onderbrengt. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij dat uw caravan of vouwwagen niet alleen veilig gestald staat, maar ook dat deze er helemaal tiptop uit ziet wanneer u het komt ophalen. Uw caravan wordt eerst door ons afgespoeld middels een douche-installatie en de banden worden op de juiste spanning gebracht. U vindt Stalling Kuyvenhoven op korte afstand van Het Gooi, in Maarssen. Vertrouw op een goede start van uw vakantie of weekendje weg wanneer u onze hulp inschakelt voor de stalling van uw caravan!

Wij helpen u graag

Stalling Kuyvenhoven zorgt voor de juiste stalling van uw caravan, vouwwagen, boot of auto. Wanneer u uw recreatieve object aflevert hoeft u niet vooraf een afspraak te maken. Om deze op te halen hoeft u slechts één dag van te voren contact met ons op te nemen. Wij zijn gelegen aan het Zandpad 41 in Maarssen. Bekijk de website van Stalling Kuyvenhoven voor een overzicht van de tarieven en onze openingstijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt