Caravan stalling niet ver van Amsterdam

Stalling Kuyvenhoven biedt u overdekte- en buitenstalling

Wanneer u een caravan, vouwwagen, boot of ander recreatief object bezit om mee op vakantie te gaan of te genieten van het buitenleven dan zoekt u natuurlijk een passende stalling voor wanneer u deze niet nodig heeft. Stalling Kuyvenhoven is gelegen in Maarssen en is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam. Voor caravan stalling beschikken wij over een uitstekend onderhouden, ruim terrein met een grote loods en een riant buitenterrein in een aantrekkelijke omgeving. Wij beschikken over een loods met 14 openingen met overhead deuren van 3 meter hoog en 6,3 meter breed. Zowel in de zomer als in de winter zijn wij in de loods zeker van een mild klimaat door de natuurlijke ventilatie. Als u uw vouwwagen of caravan wilt laten stallen dan kunt u zonder afspraak langskomen!

Uitstekende caravan stalling in Maarssen, vlakbij Amsterdam

Vouwwagens, caravans, boten en (recreatieve) autos staan veilig en beschermd van weer en wind bij Stalling Kuyvenhoven. De jarenlange ervaring die wij inzetten zorgt er voor dat uw caravan of vouwwagen er helemaal tiptop bij staat wanneer u deze komt ophalen. Wanneer u uw object bij ons komt ophalen wordt deze eerst door ons afgespoeld middels een douche-installatie en de banden worden op de juiste spanning gebracht. Caravan- en vouwwagenstalling Kuyvenhoven ligt niet ver van Amsterdam. U bent zeker van een goede start van uw vakantie of weekendje weg wanneer u onze hulp inschakelt voor de stalling van uw caravan!

Breng uw caravan bij ons langs

Bij Stalling Kuyvenhoven bent u van harte welkom als u uw caravan, vouwwagen, boot of auto in een gespecialiseerde vouwwagen- en caravanstalling wilt stallen. Als u uw recreatieve object komt afleveren hoeft u geen afspraak te maken. Als u deze weer wilt ophalen vragen wij u om één dag van te voren te bellen. U vindt ons aan het Zandpad 41 in Maarssen. Bekijk de website van Stalling Kuyvenhoven voor een overzicht van de tarieven en onze openingstijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt